Ervaringen

"Ik heb Anne leren kennen als een oprecht en openlijke persoonlijkheid. Als zijn docent mediamiek ervaar ik Anne als een leergierig vrolijk persoon die absoluut over grote kwaliteiten beschikt.
Anne zien is van hem houden, zijn uitstraling en gevoel voor humor is uniek. Ik kan Anne aanraden voor een goed consult, en ik ervaar het als een voorrecht om hem te mogen begeleiden op zijn pad.
Met vriendelijke groeten Linda Bolman."

Docent Gaia college Nederland
www.mediumopleidingen.nl


"Beste Anne,
Een aantal weken terug ben ik bij jou geweest omdat ik nogal onrustig was. Jij hebt me behandeld en kwam precies met de juiste woorden, waardoor ik me daarna een stuk rustiger voelde.
Jouw manier van behandelen kan ik een ieder aanbevelen.
Je bent een krachtige persoon!"
"Beste Anne,
Vorige week heb je mij een klankschalen behandeling gegeven en dit was geweldig! Door deze manier van behandelen ontstond er bij mij een diep gevoel van vrede. Het voelde als een tijdreis naar een plek waar alles klopte. Je hebt de gave om op meerder manieren hulp te bieden. De klacht waarmee ik bij jouw kwam is zo goed als opgelost
Heel erg bedankt! "
"Beste collega,
Een goed gesprek met advies dat had ik even nodig. Ben naar jou toegegaan en vond een luisterend oor. Het werd een pittig gesprek evenals het advies wat je mee gaf, maar is daardoor een verrijking voor mij geworden. Anne je bent een integer en meelevend mens.
Warme groet van je collega."
"Beste Anne,
Hoewel ik argwanend tegenover de paranormale geneeswijze stond, heb ik op advies van mijn vriendin een afspraak met jou gemaakt, vervolgens gekozen voor magnetiseren, klankschalen healing en een wandelsessie. Tot mijn verbazing zijn de spanningen in mijn lichaam door stress, oud zeer enz. verdwenen. Ik heb weer energie voor 10!
Dank je wel."