Wie is Anne Bajema

'Van boerenknecht tot therapeut'

Anne BajemaMijn naam is Anne Bajema, geboren in 1954.

Tijdens mijn jeugd wist ik al dat het bij mij anders dan anders was(is) en had nog nooit van spiritualiteit en paranormaal gehoord. Ik nam dingen waar die ik niet kon weten en als ik dat vertelde aan andere mensen, werd ik niet begrepen. Ik ging dan vervolgens zwijgend verder
Daardoor wilde ik mijzelf bewijzen en ging maar door met van alles. De balans was er niet meer en ik voelde de onrust binnen in mij.

Tot ik, na vele jaren zo gewerkt te hebben, letterlijk stop werd gezet en vervolgens in een diep dal terecht kwam. Ik werd toen bewust van het spirituele en paranormale. Vanaf toen gingen de innerlijke deurtjes bij mij open, een gevoel van thuiskomen en kon ik mezelf ontplooien. Toen werd ik van 'bergafdaler' weer 'bergbeklimmer' en wist: dit is mijn missie, mensen en de natuur helpen.
Ik heb daarvoor diverse opleidingen gevolgd en medio 2011 praktijk de Lindeboom opgericht.

Deze naam is ontstaan tijdens mijn natuurgidsen opleiding. Toen kwam naar boven dat ik 'iets' met bomen heb en in het bijzonder met de lindeboom. De lindeboom geeft honing, van de bloesem kun je thee maken, het hout is gemakkelijk te bewerken, het is zacht en heeft een langdradige structuur en de bladeren zijn hartvormig.
De boom staat symbolisch voor bescherming, verbondenheid, rust, trouw en liefde.